Google’s Bard-chatbot geblokkeerd in Europese Unie vanwege privacybezwaren​

Google heeft zijn plan om de chatbot Bard in de Europese Unie te introduceren voorlopig in de wacht gezet. De reden? Zorgen over privacy​.

Google heeft zijn plan om de chatbot Bard in de Europese Unie te introduceren voorlopig in de wacht gezet. De reden? Zorgen over privacy​.

Google had plannen om Bard deze week in de Europese Unie te lanceren, maar de Ierse Data Protection Commission zei dat het bedrijf niet had uiteengezet hoe het van plan is te voldoen aan de EU-gegevensbeschermingsregels.

Deze zorgen hebben geleid tot een gedwongen uitstel van de lancering van de Bard-chatbot in de Europese Unie.

Google gedwongen om de lancering van Bard-chatbot in de EU uit te stellen

Google heeft de afgelopen weken diverse gesprekken gevoerd met de Data Protection Commission en relevante documentatie gedeeld. Het bedrijf heeft nog geen details over de specifieke redenen gegeven voor de vertraging – of hoe lang het nog kan duren voordat Bard kan worden gelanceerd in Europa​​.

Geef een reactie

You May Also Like
Lees verder

Inzicht: hoe Google met Bard NLP toe past om Microsoft en ChatGPT te verslaan

Natural Language Processing (NLP) maakt het mogelijk om computers te laten begrijpen wat mensen bedoelen als ze spreken of schrijven. Door innovatieve benaderingen van NLP heeft Bard een voorsprong op de concurrentie verkregen. In dit artikel leg ik uit hoe Google met Bard zijn concurrentie met NLP wil verdedigen ten opzichte van Microsoft en ChatGPT.
Lees verder
Lees verder

Hoe kun je conservatieve collega’s overtuigen van de waarde van Artificial Intelligence?

Artificial Intelligence biedt ongekende mogelijkheden voor bedrijven en organisaties. Het kan helpen bij het automatiseren van routine taken, het verbeteren van beslissingen en het bieden van inzichten die eerder niet beschikbaar waren. Niet iedereen omarmt die voordelen meteen. Hoe overtuig je deze terughoudende mensen?
Lees verder
Lees verder

Microsoft en OpenAI gaan samenwerken om Bing Snel Beter Te Maken dan Google

Microsoft heeft zijn oog laten vallen op ChatGPT-4, de nieuwe en snellere versie van de populaire chatbot. De zoekmachine Bing zal ‘in de komende weken’ een update krijgen die ChatGPT-4 integreert in de algoritmen. Met deze integratie hoopt Microsoft dat Bing voldoende volwassen is om Google eindelijk eens serieus concurrentie te bieden.
Lees verder