Microsoft implementeert Bing met AI vandaag in Windows 11 Taakbalk: de revolutie is begonnen

Microsoft heeft vandaag een grondige update aangekondigd met revolutionaire nieuwe functies zoals AI-chatbot en Edge Browser 2.0. De AI-revolutie is begonnen. Vanaf nu wordt iedereen die op kantoor met Microsoft werkt geconfronteerd met de nieuwe techniek. Er is geen ontkomen meer aan.
  • Microsoft heeft vandaag aangekondigd dat de Windows 11-taakbalk een zoekvak krijgt met Bing Chat AI
  • Met deze Chatbot kunnen gebruikers antwoorden op hun vragen krijgen over technologie, entertainment, sport en meer
  • AI-technologie zorgt ervoor dat gebruikers in normale taal kunnen zoeken en antwoorden sneller krijgen
  • Edge Browser 2.0 biedt nu meerdere tabbladen en gemakkelijker navigeren tussen websites
  • De update is gratis beschikbaar voor alle Windows 11-gebruikers via de Microsoft Store of Windows Update


Microsoft heeft vandaag aangekondigd dat het de Windows 11-gebruikers eenvoudig toegang biedt tot Bings nieuwe AI-chatbot via het nieuwe zoekvak in de taakbalk. Deze update brengt een reeks van krachtige functies met zich mee, waaronder een verbeterde zoekervaring met AI-ondersteuning en een verbeterde Edge-browser.

Deze update is ontworpen om gebruikers te helpen hun dagelijkse taken sneller uit te voeren en beter geïnformeerd te blijven. Met Bing Chat AI kunnen gebruikers direct contact opnemen met Microsofts virtuele assistent om antwoorden te krijgen op hun vragen over allerlei onderwerpen, waaronder technologie, entertainment, sport en meer.

Bing Chat AI maakt ook gebruik van Microsofts Natural Language Processing (NLP) om gesprekken tussen mensen en machines mogelijk te maken. Dit betekent dat gebruikers hun vragen kunnen stellen in normale taal, zodat ze sneller antwoorden krijgen op hun vragen.

Met deze update wordt ook de Edge-browser geüpdatet met extra functies die het browsen gemakkelijker maken. Gebruikers kunnen nu bijvoorbeeld meerdere tabbladen open laten staan ​​zonder dat hun computer trager wordt of minder energieverbruik heeft. Ook kan er nu gemakkelijk naar andere websites worden genavigeerd door simpelweg op een link in een webpagina te klikken.

De Windows 11 Taskbar Update is beschikbaar voor alle Windows 11-gebruikers en kan gratis worden gedownload via de Microsoft Store of via Windows Update. Met deze update kan iedereen profiteren van de voordelen van Bing Chat AI en Edge Browser 2.0 om hun dagelijkse taken gemakkelijker uit te voeren en beter geïnformeerd te blijven over wat er gaande is in de wereld om hen heen.

Geef een reactie

You May Also Like
Lees verder

Inzicht: hoe Google met Bard NLP toe past om Microsoft en ChatGPT te verslaan

Natural Language Processing (NLP) maakt het mogelijk om computers te laten begrijpen wat mensen bedoelen als ze spreken of schrijven. Door innovatieve benaderingen van NLP heeft Bard een voorsprong op de concurrentie verkregen. In dit artikel leg ik uit hoe Google met Bard zijn concurrentie met NLP wil verdedigen ten opzichte van Microsoft en ChatGPT.
Lees verder
Lees verder

Hoe kun je conservatieve collega’s overtuigen van de waarde van Artificial Intelligence?

Artificial Intelligence biedt ongekende mogelijkheden voor bedrijven en organisaties. Het kan helpen bij het automatiseren van routine taken, het verbeteren van beslissingen en het bieden van inzichten die eerder niet beschikbaar waren. Niet iedereen omarmt die voordelen meteen. Hoe overtuig je deze terughoudende mensen?
Lees verder